22/10/2008 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
Αυξημένα κατά 25% τα κέρδη 9μηνου 2008 της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
 
Συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς ο δεύτερος κύκλος
της Αύξηση Κεφαλαίου της ΤράπεζαςΗ Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου συνεχίζοντας την μακροχρόνια ανοδική πορεία ανάπτυξης της, παρουσίασε κέρδη 9μήνου 2008 τα οποία ανήλθαν στα 2.245.000 € και είναι αυξημένα κατά 25% σε σχέση με τα αντίστοιχα κέρδη του περσινού 9μηνου 2007.

Απόλυτα ικανοποιητική κρίνεται επίσης η εξέλιξη των μεγεθών δραστηριότητάς της. Συγκεκριμένα τα υπόλοιπα Χορηγήσεων υπερέβησαν τα 245.000.000 € και των Καταθέσεων τα 285.540.000€. Η σταθερή αυτή ανοδική εξέλιξη των μεγεθών της Τράπεζας Δωδεκανήσου, ιδιαίτερα στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον της διεθνούς χρηματοοικονομικής κρίσης αποδεικνύει την δυναμική του Πιστωτικού μας Ιδρύματος καθώς και την εμπιστοσύνη με την οποία το περιβάλλουν όλοι οι Δωδεκανήσιοι, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται επίσης ο δεύτερος κύκλος της Αύξησης Κεφαλαίου της Τράπεζας, η οποία λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2008. Υπενθυμίζεται ότι στον δεύτερο κύκλο της Αύξησης Κεφαλαίου, μπορούν να επενδύσουν σε μερίδες της Τράπεζας Δωδεκανήσου τόσο τα παλαιά όσο και νέα μέλη. Κάθε μέλος μπορεί να αποκτήσει μέχρι και 1502 συνολικά μερίδες, ενώ το δικαίωμα εγγραφής των νέων μελών ανέρχεται στα 5€.

Συμμετέχοντας στην Αύξηση Κεφαλαίου κάθε μέλος της Τράπεζας μπορεί να αποκτήσει μερίδες στην προνομιακή τιμή των 110 €, εξασφαλίζοντας άμεση απόδοση 24,5% καθώς με απόφαση του ΔΣ η τιμή της μερίδας από 1-1-2009 θα ανέλθει στα 137 €. Επιπλέον, πέρα από την υψηλή άμεση απόδοση η επένδυση στην Αύξηση Κεφαλαίου έχει το πλεονέκτημα της υψηλής διαχρονικής απόδοσης καθώς οι μερίδες της Τράπεζας Δωδεκανήσου έχουν σταθερά τα τελευταία χρόνια απόδοση πάνω από 6% ετήσια.

Καλούνται επομένως σήμερα τόσο οι παλαιοί συνεταίροι όσο και οι νέοι που επιθυμούν να επενδύσουν στην Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας Δωδεκανήσου να προσέλθουν σε ένα από τα 19 καταστήματα της, για να επενδύσουν για το συμφέρον τους και το συμφέρον του τόπου μας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved